Какво е карта „КОД ТРОН”?

Пакетът ТРОН” е лесен и сигурен метод за придобиване както на материали за обучение, така и на криптовалута ТРОН. Той дава възможност за влизане в света на инвестициите и получаване на своята първа е-монета. Чрез закупените материали за обучение, клиентът ще може да разшири познанията си относно инвестициите, а получените безплатно единици криптовалута ще му дадат възможност да се почувства като истински инвеститор. Неговата първа е-монета ще се съхранява в безопасно место, достъп до което ще има само той. Как е възможно това?

Безопасно съхранение на криптовалута – КОД ТРОН.

Това се дължи на картата „КОД ТРОН“, която клиентът ще получи след поръчване на „Пакет ТРОН“. Картата се изпраща по пощата в специален, защитен пакет, на адрес, посочен от клиента. Пратката може да се получи само след потвърждаване на самоличността и заплащане на покупката.

На картата „КОД ТРОН” се намира потребителското име и паролата за влизане в личния профил на клиента на виртуалния портфейл. Тези данни са достъпни само за клиента. „КОД ТРОН“ трябва да се съхранява в сухо и безопасно место, до момента на продажба на криптовалутата, което е много лесно. Необходимо е само клиентът да се свърже с продавача, да го информира за решението си за продажба и да потвърди собствеността си чрез подаване на потребителското име и паролата. Осребряването на единиците трае няколко дни.

Картата КОД ТРОН е известна като лесен и сигурен начин за получаване и съхранение на китайската криптовалута. Благодарение на нея, не се налага клиентът сам да създава виртуален портфейл, нито да се притеснява за защитата срещу хакерски атаки и крадци. Трябва само да съхранява картата си до момента на продажба на ТРОН.