Ce este cardul COD TRON?

Pachetul TRON” este metoda simplă și sigură pentru obținerea atât a materialelor educaționale, cât și a criptovalutei TRON. Vă permite implementarea în lumea investițiilor și obținerea primei dumneavoastră e-monede. Mulțumită materialelor de școlarizare, clientul va putea să își lărgească cunoștiințele sale din domeniul investițiilor, iar unitățile criptovalutei obținute gratuit, fac ca acesta să se simtă un adevărat investitor. Prima lui e-monetă va fi păstrată într-un loc sigur, la care va avea acces numai el. Cum este posibil?     

Păstrarea sigură a criptovalutei – COD TRON

Totul datorită cardului „COD TRON”, pe care clientul îl obține după efectuarea comenzii pentru „Pachetul TRON”. Cardul este expediat poștal, într-un pachet special asigurat, pe adresa oferită de către client. Acesta poate fi ridicat numai după confirmarea identității și efectuarea plății pentru cumpărarea pachetului.

Pe cardul COD TRON se află login-ul și parola care face posibilă logarea în profilul privat al clientului  pe portofelul virtual. Aceste date sunt disponibile numai pentru client. „CODul TRON” de pe card trebuie păstrat într-un loc uscat și sigur, până în momentul vânzării criptovalutei, ceea ce este foarte simplu. Este suficient ca clientul să contacteze vânzătorul, să îl informeze de dorința de a efectua comerțul și confirmă proprietatea sa prin oferirea login-ului și a parolei.  się login oraz hasło umożliwiające logowanie do prywatnego profilu klienta na wirtualnym portfelu. Transformarea unităților în bani durează câteva zile.

Cardul „COD TRON” deține opinia modului simplu și sigur, pentru obținerea și păstrarea criptovalutei chinezești. Mulțumită acestuia, clientul nu trebuie să își creeze cont pe portofelul virtual și nici să se îngrijoreze de asigurarea față de hackeri și hoți. Este suficient că își ascunde cardul până în momentul vânzării TRON-ului.