lCum să obținem criptovaluta TRON?

TRON este o criptovalută disponibilă în general, care poate fi cumpărată atât în mod online, cât și offline. Printre acestea se află metode răspândit cunoscute și rar întâlnite, iar fiecare dintre acestea are avantajele și dezavantajele sale. În schimb, cum se poate cumpăra criptovaluta TRON?

Metodele online – cripto bursa și casele de schimb online

TRON este o cripto valută internațională, care poate fi cumpărată prin intermediul internetului. Metoda principală online este cripto bursa. Acest mod este direcționat însă către profesioniștii care știu cum să manevreze pe cripto bursă și care dețin propriul cripto-portofel.

O altă metodă pentru cumpărarea TRON-ului este cripto casa de schimb online, care funcționează asemănător serviciilor tradiționale de cumpărare. Acest mod este confortabil și universal, însă necesită oferirea din partea clientului, a propriului e-portofel, dar de asemenea are legătură cu un comision înalt, care poate ajunge chiar și până la 20-30% din prețul cumpărării.

Metodele offline – cripto casa de schimb și „Pachetul Tron” 

Modul offline sunt metode pentru obținerea criptovalutei, care nu necesită intervenția internetului. Cea mai populară dintre acestea este cripto casa de schimb staționară. Aceasta amintește de casa de schimb obișnuită, în care este efectuată cumpărarea criptovalutei sau schimbarea cele deținute în valută tradițională. 

Această metodă este simplă și ieftină, pe când nu are legătură cu o marjă atât de mare, ca în cazul casei de schimb online. Un mare minus este însă numărul mic de case de schimb staționare, în care putem cumpăra și schimba câteva tipuri de criptomonezi. Din păcate, majoritatea dintre acestea sunt rezervate numai pentru Bitcoin.

Un alt mod de obținere a criptovalutei în modul offline, este Pachetul TRON”. Acest produs este compus din materiale educaționale sub forma, printre altele a ebook-urilor și webinariilor, dar de asemenea și a cardului „COD TRON” care face posibil accesul la criptovaluta chinezească obținută bonus. „COD TRON” deține pe card login-ul și parola, care fac posibilă logare pe portofelul virtual, pe care este păstrată criptovaluta. Mulțumită acesteia clientul nu trebuie să își creeze propriul portofel, iar sarcina să se bazează numai pe asigurarea cardului „COD TRON.

„Pachetul TRON” este metoda simplă și sigură pentru obținerea atât a materialelor educaționale, cât și a activelor de investiții. Cumpărând acces la șolarizări, clientul primește bonus un anumit n umăr de unități TRON, care vor fi păstrate în contul virtual privat al portofelului clientului.